Killinger

Primadonna har fået nyt kuld

Vi er 3 gæve troldpuslinger, der lige er blevet 1/2 år. Vi savner snart at få vor egen familie og nye udfordringer og oplevelser, som hjemmets nye forkælede skovkat.

Vores madmor Kirsten siger, at nu er det snart tid til at flytte hjemmefra, så hun kan få sin røde stol igen, da vi tit ligger og flyder i den!
 
Vi har ventet længe på at vor helt rigtige familier snart dukker op og forelsker sig i os og omvendt. Vi er kælne, kærlige, livsglade og meget smukke unge skovkatte.
Vi er alle vaccineret 2 gange, har fået 1 loppe- og 1 ormekur, 1 chip i nakken, blevet kastreret og steriliseret + øremærket.
Vi har en fin stamtavle, fordi vi er helt ægte Norske skovkatte og en sundhedsbog fra vor dyrlæge, der har tjekket, at vi er sunde og raske!
Vi får legetøj, madpakke og en fin salgsaftale med + 4 kg. gratis kitten tørfoder med fra Royal Canin, når vi flytter ind + evt foto. fra Troldpus-tiden og mor og far og kuldsøskende.
 
OBS.! Se køberberetninger på min hjemmeside fra mine tilfredse købere af Troldpuslinger.
DK. Troldpus giver nu 1000kr. i rabat pr stk. pga. alder.
Salgspris pr. stk. er nu 4500kr
DK.Troldpus står for Sunde - Harmoniske - Skovkatte.
 
Efterårs hilsen fra Kirsten Sommer & DK. Troldpus

Mr. COMET

TIL SALG

Mr. Comet er en glad og aktiv dreng, der er fuld af spilopper, og han har virkelig ild i r...! En rigtig Comet er han! Cometer i universet kan have de smukkeste farver i halen. Det har skovkatten Comet også, han har en stor palet med sig at  tage af både fysisk og mentalt. Når Comet er løbet tør for energi og er mæt, er han både en følsom og kælen hyggeprut, han kan blive en skøn familiekat. Hans sorte pelsmønstre står helt unikt skarpt til de grålige farver og med hans smukke hvide øjenindramninger og hvide poter er Mr. Comet en meget smuk skovkat!

Hans familie må gerne have andre katte og evt. hund og mellemstore børn og opefter, der kan lege med ham. Gerne i et hjem med hjerte- og husrum, hvor dyrene må være og rører sig. Adgang til udeplads til denne friske gut vil blive helt nødvendigt. En hel eller delvis indhegnet have eller volier vil være helt optimalt til Mr. Comet.

I DK Troldpus's  Mr. Comet  vil i få en stor, smuk, ægte skovkat med masser af sus i sine gener fra sine forfædre i de store Norske Fjelde.    

Miss Cirius Lys

TIL SALG

Cirius Lys er en sej lille pige født med en kæmpe livsenergi og stærk vilje! Hun blev født som kullets mindst killing og måtte kæmpe for livet, da hun tabte sig efter fødslen trods sin mors mælk. Jeg måtte  træde til  flere gang dagligt med sutteflaske og modermælkserstatning gennem en periode for at få hendes vægt op. I nogle dage troede jeg, Cirius Lys tabte kampen. Men NEJ hun kæmpede sejt og ville leve. I dag er hun stadig den mindste af de 5 i kuldet, men hun er en sund, kvik og glad tøs, fyldt med skæg og ballade, og hun bobler af livsglæde og kærlighed. Hun er en rigtig puttetøs, der kan lide at råhygge, kæle og nusse og slikke min næse. En ting hun sætter stor pris på er lækker mad, som hun gladelig guffer i sig. Cirius lys elsker at lege med sin kuldsøster Blå Cirius Lys, de to udfordrer tit de 3 frække kuldbrødre til alle mod alle-legen.

Cirius lys er smuk med sine sorte og brune pelsmønstre, der også har fået en grålig tone nu. Denne skønne tøs har også de smukkeste sorte og hvide øjenindramninger og hvide poter. Cirius Lys er en unik charmetøs, der kan blive en skøn familiekat. Denne stjernekat er et levende bevis på, hvor stærk skovkattens sind og vilje er!

Miss Cirius Lys har også fået en masse sus i generne fra hendes forfædre i de store Norske Fjelde. Stjerne Lys vil stortrives i en mindre familie evt. med  lidt  store børn, og gerne en eller flere kattevenner at lege og hygge sig med. Hun vil trives godt i et hjem med trygge rammer og gerne med adgang til hel eller delvis indhegnet have eller volier.

Mr. COSMOS

TIL SALG

Cosmus er en stor og smuk, godmodig dreng med det stærke navn Cosmos! Fantasien sætter ingen grænser for den styrke, der findes i vor cosmos, der omgiver vor planet. Cosmos er aktiv i leg, han elsker at lege tagfat med sine 2 frække brødre Mr. Comet og Mr. Cirius, så der er virkelig gang i den! Ofte er det Cosmos, der løber forrest med en legemus i munden, som brødrene bag ham vil have,  han har musen længe, da han fysisk er så sej  og kan holde farten længe. Jo de 3 brødre har haft mange sjove musestafetter og slås- og brydekampe om hvem, der er den stærkeste!

Cosmos har en masse fysisk styrke og følsomhed med sig, han er en rigtig hjerteknuser. Han elsker at hygge og kæle og god mad og sine legemus og bolde.

Han kan blive en skøn familie kat, helst med børn i skolealderen og opefter. I en familie der har hjerte- og husrum og elsker dyr.

Cosmos vil nok trives 100%  i en følsom familie, der kan lide at sjæle den og fordybe sig i livets facetter med evt. musik, kunst eller en god bog eller familiehygge ved brændovnen, så skal Cosmos nok stille op, også hvis han hjælpe med at hygge om børnene eller få dem til at sove, eller trøste dem når de er syge. Som avler kan jeg se at Cosmos vil kunne udvikle disse følsomme sider til gavn for sin familie.

Cosmos vil nyde at have andre kattevenner og evt. en rolig hund, der vil lege med ham. Fysisk bliver han nok en stor velbygget skovkat. Han vil trives fint i trygge rammer og familieidyl og være godt tilfreds med adgang til en helt eller delvis indhegnet have eller volier.

Hans pelsmønstre er i de smukkeste brune og sorte farver, han har en flot hvid krave om halsen og smukke sorte og hvide øjenindramninger plus de sødeste, sorte charmepletter på trædepuderne og hvide poter.

I Mr. Cosmos vil I få en stor, smuk, ægte skovkat med en unik følsomhed og et godmodigt sind og masser af sus i sine gener fra sine forfædre fra de store Norske Fjelde.

Miss Blå Cirius Lys

SOLGT

Blå Cirius Lys er en dejlig, blå pige med søde hvide poter. En lidt sjælden kat med disse farver og pelsmønstre. Miss Blå Cirius blev solgt sammen med sin kuldbror  Mr. Cirius, da de var 16 dage til den sødeste  mor og far fra Århus. Gennem opvæksten her i Troldpus har familien troligt taget turen til Sydfyn flere gange, for at se til deres to små stjernemissere, og sammen har vi glædet os over dem og C-kuldets udvikling. Der er også taget en masse foto af de to små uldtotte, så der var noget at følge med i fra Århus til næste besøg.

Blå Cirius Lys er en rigtig spilopmager og charmetøs. Hun har tit givet den gas i kåd leg med sine kuldsøskende, og som sin søster kan hun alle bissetricks mod sine brødre. Brormand cirius  får en livlig søster og ven at tumle og lege med. Det bliver et par eventyrere de to, og der bliver liv og glade dage i hjemmet i Århus, når de flytter ind.

Som hendes navn Blå Cirius lys har hun masser af farver og lys med sig, og hun er også den følsomme lille kattesjæl, der nok skal bedåre sin mor og far med en sjæler af og til, for det kan Blå Cirius Lys virkelig, så man bliver helt ør. Suset fra de store Norske fjelde suser godt og grundigt i Blå Cirius lys årer. Hun er på alle måder smuk, både hendes fysiske  fremtoning og hendes lille kattesjæl. Blå Cirius Lys vil helt sikkert skabe en masse lys og livsglæde i hendes hjem i Århus.

 

Mr. Cirius

SOLGT

Cirius er en stor smuk dreng, som af sind både ligner sin kuldbror Cosmos med sit følsomme og godmodige sind, og Comet med sine krudt i rumpen-an$fald. Fysisk er Cirius stor og kraftig  som Cosmos. Mr. Cirius vil blive en meget stor, smuk skovkat, han har kuldets længste øretusler, hans farver skifter fra sort over i det brunlige med grå bund. Både han og søster Blå Cirius har de smukkeste hvide og sorte øjenindramninger.

Mr. Cirius blev solgt, da han var 16 dage til den søde familie fra Århus, der også købte hans kuldsøster Blå Cirius Lys ved første barselsbesøg i Troldpus. De to stjernekatte får et dejligt liv sammen i Århus, og vil helt sikkert blive meget forkælede og højt elskede af deres mor og far.

Cirius er en hjerte knuser, der tager en med storm, det LOOK den knægt har! Han er utrolig smuk, et værdig eksemplar af den ægte Norske Skovkat, Norges national kat. Generne fra hans forfædre fra de store Norske fjelde ruller rask i Mr. Cirius' årer, han er en pryd for racen.

Kuldets forældre

Mor: Fyrensdals Primadonna. Sort spottet tabby
Far: Troldpus' Mr. Arkison. Blå tabby van.

Kuldets forældre er testet fri for GSD 4. B.